Εκπαιδευτική Επίσκεψη της Έκτης Δημοτικού του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής στο Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Κομοτηνή, 25 Απριλίου – Σε μια ξεχωριστή εκδρομή γεμάτη εκπαιδευτικές δραστηριότητες, η έκτη τάξη του 10ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής επισκέφθηκε χθες τις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα εργαστήρια της σχολής, όπου γνώρισαν από κοντά τα μηχανήματα που αξιολογούν την φυσική απόδοση και τη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.

Η επίσκεψη περιελάμβανε επίσης ξεναγήσεις στις αίθουσες διδασκαλίας και στα αμφιθέατρα, όπου οι μαθητές είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν πραγματικά μαθήματα που απευθύνονται στους μελλοντικούς γυμναστές και προπονητές. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι καθηγητές της σχολής παρουσίασαν στους μικρούς μαθητές νέα παιχνίδια και χορούς, ενθαρρύνοντάς τους να εμπλακούν ενεργά και να ανακαλύψουν τη χαρά της κίνησης.

Η επίσκεψη αυτή έδωσε την ευκαιρία στους μαθητές να εξοικειωθούν με το επάγγελμα του γυμναστή και να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες που θα τους ωφελήσουν στην προσωπική και εκπαιδευτική τους πορεία. Η δραστηριότητα αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του σχολείου για την ενίσχυση της ενεργής και εμπειρικής μάθησης των μαθητών μέσω πρωτότυπων και διαδραστικών μεθόδων.