ΠΡΩΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ  ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

1)Θα ενημερωθείτε σήμερα από τους δασκάλους των τμημάτων για το ποια παιδιά θα προσέλθουν στο σχολείο τη Δευτέρα(1ο γκρουπ  ΔΕ-ΤΕ-ΠΑ)και ποια την Τρίτη (2ο γκρουπ ΤΡ-ΠΕ). Ο διαμοιρασμός των τμημάτων έγινε αλφαβητικά και μεριμνώντας ,ώστε τα αδέλφια να είναι στο ίδιο γκρουπ.

2) Η προσέλευση(8:00΄-8:15΄) και αποχώρηση(13:15΄) των παιδιών θα γίνεται από τις 3 αυλόπορτες του σχολείου και αποκλειστικά ως εξής:

Ε΄& Στ΄τάξεις : από την κεντρική πύλη επί της 14ης Μαΐου.

Γ΄& Δ΄τάξεις: από την πίσω πύλη επί της Οδ. Ελύτη

Α΄& Β΄τάξεις: από την πύλη επί της Π. Ελλή (δίπλα στο Νηπιαγωγείο). Παρακαλούμε να μην παρκάρετε εκεί για μη δημιουργήσουμε πρόβλημα στο Νηπιαγωγείο.

3)Δεν επιτρέπεται η είσοδος γονέων στον αύλειο χώρο. Οι εφημερεύοντες εκπαιδευτικοί στις 3 αυλόπορτες θα καθοδηγούν τα παιδιά σύμφωνα με τον αυστηρό προγραμματισμό του σχολείου και με γνώμονα την ασφάλεια όλων μας. Ευελπιστούμε ότι θα σεβαστείτε όλοι τις οδηγίες των εφημερευόντων και δε θα τους φέρετε σε δύσκολη θέση π.χ. πιέζοντας να μπούνε  τα παιδιά από διαφορετική είσοδο πέραν αυτής που αναγράφεται στη 2η παράγραφο. Προσπαθήστε να μη συνωστίζεστε έξω από τις αυλόπορτες και να τηρείτε- κατά το δυνατόν- αποστάσεις ασφαλείας.

4)Για οποιαδήποτε υπόθεση σάς αφορά και πρέπει να εισέλθετε στο σχολείο, εξακολουθεί να ισχύει η οδηγία για προγραμματισμένο ραντεβού, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

5)Δε θα λειτουργεί το κυλικείο, επομένως θα πρέπει να έχετε μεριμνήσει από το σπίτι για το κολατσιό των παιδιών. Φροντίστε επίσης, κάθε παιδί να διαθέτει το δικό του πακετάκι με υγρά μαντιλάκια.

6) Υπενθυμίζουμε ότι το Ολοήμερο δε λειτουργεί(ούτε η πρωινή υποδοχή)

Για οποιαδήποτε τροποποίηση θα ενημερώνεστε εκ νέου.