Απονομές ενδοσχολικών αγώνων στίβου

Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής φωτίστηκε από τη λάμψη των μεταλλίων, καθώς πραγματοποιήθηκε η εντυπωσιακή απονομή στους νικητές του ενδοσχολικού πρωταθλήματος στίβου. Οι μαθητές, γεμάτοι χαρά και ενθουσιασμό, χειροκρότησαν με ενθουσιασμό και επευφημούσαν τους νικητές που ξεχώρισαν με τις εκπληκτικές τους επιδόσεις.

Καθώς οι νικητές ανέβαιναν για να λάβουν τα χειροποίητα μετάλλιά τους, φιλοτεχνημένα με μεράκι από την εικαστικό Έλενα Παυλίδου, ο αέρας γέμιζε με χειροκροτήματα.

Οι υπόλοιποι μαθητές παρακολουθούσαν με ανυπομονησία και θαυμασμό, ενθουσιασμένοι για την επιτυχία των συμμαθητών τους. Η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη από καθαρή αθλητική χαρά και κοινωνικό πνεύμα, αντανακλώντας την ένωση και τη συνεργασία που χαρακτηρίζει το σχολείο μας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και τις νικήτριες για τις εκπληκτικές τους επιδόσεις και στους συμμαθητές που τους στήριξαν με τον πιο θερμό τρόπο. Αυτές οι στιγμές αποτελούν έμπνευση για όλους μας να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την αρετή και την αριστεία.